Gebufferde Vitamine C

 • 1000 mg gebufferde vitamine C per vegan capsule
 • Milde, niet-zure, maagvriendelijke vorm van vitamine C
 • Werkt sneller en langer dan reguliere vitamine C
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
19,95
 • 2 voor 15,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 14,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 13,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Gebufferde vitamine C is een bijzondere vorm van deze vitamine. Gebufferde vitamine C is namelijk een niet-zure, maagvriendelijke vorm, die door bijna iedereen goed wordt verdragen. Ook als u een gevoelige maag of darmen heeft. Deze goed opneembare en biologisch beschikbare vorm van vitamine C wordt twee keer zo snel door ons lichaam opgenomen als reguliere vitamine C. Ook blijft de vitamine vier keer langer in ons lichaam aanwezig. Verder kan gebufferde vitamine C probleemloos door zwangeren worden ingenomen. Onze vegan capsules gebufferde vitamine C zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

Gebufferde Vitamine C

Kenmerken

 • 1000 mg gebufferde vitamine C per vegan capsule
 • Vitamine C gebonden aan magnesium-L-ascorbaat en calcium-L-ascorbaat
 • Milde, niet-zure, maagvriendelijke vorm van vitamine C
 • Werkt sneller en langer dan reguliere vitamine C
 • Bevordert de energiestofwisseling
 • Draagt bij aan de vorming van collageen
 • Antioxidant 
 • Goed voor het geheugen, concentratievermogen en de leerprestatie
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C is een niet-zure vorm van vitamine C. Ondanks het feit dat deze wateroplosbare vitamine ontzettend belangrijk is voor vele lichaamsprocessen, is ons lichaam niet in staat om zelf vitamine C aan te maken. Voldoende inname dient dus door voeding te gebeuren, al dan niet aangevuld met supplementen. Gebufferde vitamine C is aan de mineralen calcium en magnesium gebonden oftewel gebufferd. Hierdoor is deze hoogwaardige vorm van vitamine C mild voor uw maag, de darmen en de rest van het spijsverteringskanaal. Bent u iemand die een gevoelige maag en darmen heeft? Kies dan altijd voor gebufferde vitamine C. Onze vegan capsules gebufferde vitamine C zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

Wat is het verschil tussen gebufferde vitamine C en reguliere vitamine C?

Gebufferde vitamine C heeft verschillende voordelen ten opzichte van een regulier vitamine C-supplement. Gebufferde vitamine C is namelijk ontzuurd. Reguliere vitamine C (ascorbinezuur) is van nature zuur. Met name ascorbinezuur vergroot in hoge doseringen het risico op irritatie aan de maag en darmen. Ook heeft gebufferde vitamine C een hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat de opname en daarmee de effectiviteit in ons lichaam optimaal is. Deze goede vorm van vitamine C wordt twee keer zo snel door ons lichaam opgenomen als de reguliere variant. Bovendien blijft deze vier keer langer in het lichaam aanwezig. Als u hogere doseringen vitamine C inneemt, is het altijd verstandig om een ontzuurde, gebufferde vitamine C in te nemen. Immers: hoe hoger de dosering, hoe meer het zuur de maag en darmen kan prikkelen.

Kan gebufferde vitamine C tijdens de zwangerschap worden ingenomen?

Ja, onze gebufferde vitamine C is volkomen veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. Tijdens deze periodes is de referentie-inname (RI) van vitamine C, vroeger de ‘aanbevolen dagelijkse hoeveelheid’ (ADH) geheten, hoger dan voor andere vrouwen. Hierdoor kan onze gebufferde vitamine C op deze momenten extra nuttig zijn.

Vitamine C: krachtige antioxidant

De bekendste eigenschap van vitamine C is dat deze vitamine een positieve invloed heeft op ons immuunsysteem en zo mede zorgt voor een goede weerstand. Vitamine C doet echter nog zoveel meer! Zo is vitamine C van belang voor het behoud van sterke tanden en botten. Ook bevordert het de energiestofwisseling. Tevens draagt deze wateroplosbare vitamine bij aan de vorming van collageen. Collageen is een structuureiwit voor onze huid, botten en pezen. Daarnaast is vitamine C goed voor het geheugen, concentratievermogen en de leerprestatie. Bovendien is vitamine C een krachtige antioxidant en helpt u zodoende bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine C is dus met recht een alleskunner!

Waarom capsules met gebufferde vitamine C bij vitaminesperpost.nl kopen?

De gebufferde vitamine C-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn maagzuurvriendelijk en worden goed verdragen. Ook door degenen die een gevoelige maag of darmen hebben. Gebufferde vitamine C is milder voor de spijsvertering dan reguliere vitamine C-capsules. Bovendien werken ze sneller en langer. Onze vegan capsules met gebufferde vitamine C zijn in Nederland volgens strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. IFS-certificering is de Pan-Europese standaard voor voedselveiligheid. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Gebufferde vitamine C

Inhoud:
60 vegan capsules, 68 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:   RI*
Gebufferde vitamine C-complex (bestaande uit gelijke delen magnesium-L-ascorbaat en calcium-L-ascorbaat)
1200 mg  
Levert:
- Vitamine C
- Calcium
- Magnesium

1000 mg
48 mg
36 mg

1250%
6%
13%

*Referentie-inname

Ingrediënten:
Gebufferde vitamine C-complex (magnesium-L-ascorbaat en calcium-L-ascorbaat), capsule (HPMC-cellulose), hulpstof (extra vergine olijfolie).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 1 tot 2 capsule(s) tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gebufferde Vitamine C
Uw waardering