Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Paddenstoel Plus

Waardering:
93% of 100
3  Reviews
 • Bevat 5 paddenstoel extracten
 • hooggestandaardiseerd op de actieve stoffen
 • Speciaal met astragalus voor ondersteuning weerstand
Op voorraad: Nee
Inhoud
60 capsules
€ 19,95
 • 2 voor € 15,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor € 14,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor € 13,97 per stuk en bespaar 30%
Earn 50punten for writing a review for this product

Beschrijving

Paddenstoel Plus is een speciale formule van extracten van 5 verschillende paddenstoelen. Dit zijn shiitake, maitake, Cordyceps sinensis, Coriolus versicolor en Agaricus blazei murill. De extracten zijn hooggestandaardiseerd op de actieve stoffen. Daarnaast is astragalus toegevoegd. Astragalus stimuleert onder meer het afweersysteem. Het is goed voor de bloeddruk en bloedvaten en voor mensen die hun vitaliteit willen ondersteunen. De capsules van de Paddenstoel Plus zijn 100% plantaardig. Ontdek nu de kracht van paddenstoelen. 

 

Kenmerken

 • Bevat 5 paddenstoel extracten
 • Speciaal met astragalus:
  - goed voor hart en bloedvaten*
  - stimuleert het immuunsysteem*
  - ondersteunt de vitaliteit*
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Volgens ISF-kwaliteitsnormen gecapsuleerd

 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 Meer informatie

Speciale formule van 5 paddenstoelen

Cordyceps sinensis mycelium

Cordyceps sinensis wordt vaak ingedeeld bij de categorie paddenstoelen. Het is echter is in feite een schimmelsoort die van nature op rupsen zit. Ons Cordyceps sinensis extract is vervaardigd uit de gekweekte variant. Dit supplement is al honderden jaren geliefd binnen de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) vanwege haar veelzijdige toepassingen. De belangrijkste stoffen in deze 'paddenstoel' zijn de cordycepszuren en polysachariden. De cordyceps capsules zijn populair bij mensen die sport beoefenen en een actieve levensstijl hebben. Andere namen voor deze paddenstoel zijn caterpillar fungus, caterpillar mushroom en Cs-4.

Agaricus blazei murill

'Agaricus' blazei Murill staat ook bekend als ABM of gewoon murill. Het is een populair supplement om het afweersysteem mee te stimuleren. De Agaricus blazei komt van oorsprong uit Brazilië. In het Nederlands wordt de Agaricus blazei murill ook wel de amandelpaddestoel genoemd. Zoals de meeste paddestoelen bevat de agaricus polysachariden die het immuunsysteem ondersteunen. Ook herbergt de ABM murill paddestoel ergosterolen, linolzuur en palmitinezuur.

Coriolus versicolor extract

Coriolus versicolor is een paddenstoel die traditioneel veel wordt gebruikt in de Aziatische kruidenleer. Twee stoffen uit het Coriolus extract waar veel onderzoek naar wordt gedaan, zijn polysacharide K (PSK) en polysacharide-peptide (PSP). Veel paddenstoelen bevatten polysaccharides. Dit zijn koolhydraten die worden gevormd door suikermoleculen in de paddenstoel.

Maitake extract

Maitake (Grifola frondosa) is een soort paddenstoel die oorspronkelijk in de bergen van Japan groeit. De maitake paddenstoel is bij velen bekend omdat hij in smaakvolle gerechten wordt gebruikt. In het Paddenstoel Plus supplement is het extract van de maitake mushroom toegevoegd. Maitake bevat vele actieve stoffen waaronder bèta-glucanen, polysachariden en de antioxidant L-ergothioneïne. 

Shiitake extract

De shiitake (Lentinula edodes) is een vlezige eetbare paddenstoel uit Azië. Shiitake is enorm voedzaam. De paddenstoel is rijk aan vitamines, mineralen, vezels (beta glucanen, polysacchariden) en eiwitten. Omdat de shiitake veel bioactieve stoffen bevat, wordt het extract geregeld in voedingssupplementen gebruikt.

Duurzame paddenstoelteelt in ongerepte natuurgebieden

Als vitaminesperpost.nl vinden wij het belangrijk dat de paddenstoelen onder optimale omstandigheden worden gekweekt. Onze toegewijde partner kweekt de paddenstoelen volgens de strengst mogelijke normen op het gebied van duurzaamheid in de ongerepte natuurgebieden van de Chinese hooglanden (Fujian en Jiangxi). Deze partner werkt volgens de strengste kwaliteiteisen en standaardiseert de paddenstoel extracten in een veilige, schone en professionele omgeving. Hierdoor bevatten de extracten ook echt de actieve stoffen die op ons etiket worden vermeld.

Waarom Paddenstoel Plus capsules kopen bij vitaminesperpost.nl?

De Paddenstoel Plus capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Paddenstoel Plus

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 48 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
Shiitake extract (min. 40% polysachariden) 100 mg
Maitake extract (min. 30% polysachariden) 100 mg
Cordyceps sinensis extract (min. 40% polysachariden) 100 mg
Coriolus versicolor extract (min. 50% polysachariden 100 mg
Agaricus blazei extract (min. 40% polysachariden 100 mg
Astragalus extract (min. 40% polysachariden) 100 mg

 

Ingrediënten:
Shiitake extract, maitake extract, cordyceps sinensis extract, coriolus versicolor extract, agaricus blazei extract, astragalus extract, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 2 maal daags 1 capsule, het liefst rond of tijdens een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Waarschuwing:
Kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden en/of een bloedverdunnend effect hebben. Niet geschikt bij zwangerschap of borstvoeding.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

Capsule maat


Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paddenstoel Plus
Uw waardering