Superfood poeders

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is superfood?

Superfood-poeder is allang niet meer het exclusieve domein van afgetrainde gezondheidsfreaks en mooie supermodellen. Superfoods (supervoeding) is een verzamelnaam voor voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan voedingsstoffen en antioxidanten. U heeft vast wel eens gehoord van açai bessen, maca en tarwegras? Wat van ver komt, is niet per se beter. Onze eigen vertrouwde boerenkoolrode bieten en haver zijn net zo gezond en geteeld op de Hollandse klei. Vitaminesperpost.nl biedt superfoods aan in poedervorm, maar ook in handige, plantaardige capsules. De superfoods zijn door hun productiewijze ook geschikt voor mensen die een 'raw' voedingspatroon volgen.

Welke superfood-poeders?

Superfood-poeders zijn grofweg onder te verdelen in fruit- en groentepoeders en zogenoemde ‘green food’-poeders (groene poeders). Wij leggen hieronder kort het verschil uit tussen beide superfoodvarianten.  

Superfood poeder: fruit en groente

Het fruit en de groente die we voor onze fruit-en groentepoeders gebruiken, is onder gecontroleerde omstandigheden gevriesdroogd en vermalen tot poeder. Superfood op basis van fruit en groenten is lekker, gezond en makkelijk te verwerken in bijvoorbeeld een smoothie of yoghurt. Het gedroogd fruitpoeder en groentepoeder is 100% natuurlijk en bevat circa 97% van de voedingsstoffen die u ook aantreft in vers fruit of verse groenten. 

Superfood-poeder: green food

Green superfood-poeder is gemaakt van voedingsrijke algensoorten (spirulina en chlorella) en groene groente- en fruitsoorten. Door de productiewijze zijn de belangrijkste voedingsstoffen bewaard gebleven en kunt u het poeder eenvoudig met uw dagelijkse voeding combineren. Ideaal voor mensen die bewust met hun gezondheid bezig zijn, maar niet houden van pillen en capsules. 

                Naar het overzicht van onze green superfood-poeders

Superfood-poeder: tarwegras

Graspoeders nemen snel toe in populariteit. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen, vezels en eiwitten en vrij van kunstmatige toevoegingen. De omgeving waarin de graspoeders groeien, is essentieel voor de kwaliteit van de producten. De tarwegrassen van vitaminesperpost.nl worden bij gecertificeerde biologische bedrijven geteeld.

               Naar het overzicht van onze tarwegras-poeders

Superfood-poeder top 10

Bij vitaminesperpost.nl verkopen we tientallen superfoodpoeders op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van synthetische middelen, geur- en smaakstoffen of vulmiddelen. Onderstaande superfoodpoeders zijn het meest populair onder onze klanten:

1. Maca-poeder 
2. Tarwegras-poeder
3. Açai-poeder
4. Chlorella-poeder
5. Spirulina-poeder 
6. Goji bessen-poeder 
7. Camu camu-poeder

Hoe wordt superfood-poeder gemaakt? 

Superfood-poeders worden gemaakt door fruit, groente, tarwegras of ‘green foods’ te vriesdrogen en vervolgens te vermalen. De producten worden niet verhit, waardoor superfood-poeder ook geschikt is voor mensen die kiezen voor raw food. Het grote voordeel van vriesdrogen, is dat de gezonde eigenschappen van de voedingsmiddelen optimaal behouden blijven.

Wat kunt u doen met superfoodpoeder?  

U kunt onze superfoodpoeders op verschillende manieren gebruiken. U kunt de poeders bijvoorbeeld aan uw smoothie toevoegen of door uw yoghurt roeren. De felle kleuren van de superfoodpoeders zijn ook leuk om kleur te geven aan cakes, toetjes of andere zelfgemaakte creaties. 

Wilt u meer informatie? 

Wij bieden u een interessante mix aan van diverse superfood-poeders. Vind u het lastig om een keuze te maken? Wij nodigen u van harte uit om ons tijdens kantooruren vrijblijvend te bellen op telefoonnummer +31(0)75-612 12 47 (lokaal tarief). Of neem contact op via e-mail.