Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Superfruit poeders

Producten 21-29 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-29 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Superfruit poeders

Fruitpoeders: eerlijk en heerlijk!

Fruitpoeder (superfruitpoeder) is ideaal voor mensen die op natuurlijke wijze extra voedingswaarde willen toevoegen aan hun eten. U kunt de poeders met bijna alles mixen. Yoghurt, water en smoothies liggen voor de hand. Maar wat dacht u van een theelepeltje fruit poeder over de sla of door uw ovenschotel? Heerlijk en supergezond! Sommige mensen gebruiken fruit-poeder zelfs als natuurlijke kleurstof in voeding. Bijvoorbeeld om een kleurtje te geven aan een kwarktaart, cupcake of zelfgemaakt fruit-poeder snoep. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Gevriesdroogd fruit-poeder

Ook als u niet zo happig bent op capsules en pillen biedt fruit-poeder uitkomst. De poeders zijn 100 procent natuurlijk, zónder toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen of andere synthetische rommel. Het poeder wordt gemaakt van vers fruit dat direct na de oogst is gevriesdroogd en vermalen. Zo blijven de vitaminen, mineralen en vezels optimaal behouden. Ons Superfruit assortiment bestaat overigens niet alleen uit fruit, maar ook uit groenten en zelfs (zee)wieren zoals de mineraalrijke wieren chlorella en spirulina!

Zelf fruitpoeders maken?

Het drogen van groenten en fruit is een eeuwenoude manier om eten langer houdbaar te maken. Onze voorouders droogden groente en fruit in de zomer en herfst om de barre wintermaanden beter te doorstaan. Ook astronauten en globetrotters nemen vaak gedroogd fruit en groente mee. Het is voedzaam, licht en neemt nauwelijks ruimte in beslag omdat het vocht er tijdens het drogen uit is gehaald. De klassieke manier van drogen is in de droogmachine of dehydrator op een temperatuur van plusminus 45°C. Dit proces is erg bewerkelijk en tijdrovend. U moet rekening houden met een droogtijd van acht à tien uur, vaak zelfs nog langer. Ook moet u goed in de gaten houden dat de stukken fruit gelijkmatig drogen, want de ene fruitsoort bevat meer water dan de andere. Maar laten we eerlijk zijn: niet iedereen vindt gedroogd fruit lekker. Doordat het vocht eruit is gehaald, is het vaak taai en moet er soms water aan worden toegevoegd om het weer eetbaar te maken.

In mediterrane landen drogen ze groenten en fruit in de zon. Dit is ook een tijdrovend karwei. Helaas leent ons koude en vochtige klimaat zich niet goed voor deze droogwijze.

De oplossing: fruit en groente vriesdrogen

Door fruit en groente te vriesdrogen, werkt u eigenlijk andersom: in plaats van de temperatuur te verhogen, verlaagt u de temperatuur onder gecontroleerde omstandigheden. Door het fruit en de groente vervolgens te vermalen, krijgt u een supervoedzaam concentraat waarin tussen 90 en 97 procent van de voedingsstoffen bewaard zijn gebleven. Gedroogd fruit dat is vermalen, neemt nóg minder ruimte in dan normaal gedroogd fruit, waardoor het ideaal is om onderweg mee te nemen. En door de poedervorm kunt u het makkelijker mengen met andere voedingsmiddelen en dranken dan gedroogd fruit en groente die niet zijn vermalen. Geen wonder dat gedroogd fruit- en groentepoeder snel in populariteit toeneemt.

Top 10 groente- en fruitpoeders

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest populaire groente en fruitpoeders. 

 1. Tarwegraspoeder
 2. Camu camu poeder
 3. Açaí bessen poeder
 4. Goji bessen poeder
 5. Blauwe bessen poeder
 6. Cranberry poeder
 7. Aardbeien poeder
 8. Frambozen poeder
 9. Moringapoeder
 10. Maca poeder

Nieuw in het assortiment: fruitpoeder van wilde vruchten!

Het allergezondste fruit dat we kunnen eten, is het fruit dat niet wordt gekweekt en dat we kunnen vinden in de natuur. Vitaminesperpost.nl heeft nu het het beste fruitpoeder in huis gehaald dat er op dit gebied is te verkrijgen: fruitpoeder van wilde vruchten. Dit fruitpoeder wordt gemaakt van vruchten die zijn gevonden en verzameld in de ongerepte bossen in Finland en Estland. We hebben vijf verschillende soorten:

 1. Wilde framboos
 2. Wilde zwarte bes
 3. Wilde lingonbes
 4. Wilde blauwe bosbes
 5. Wilde veenbes of cranberry

Fruitpoeder kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van groente- en fruitpoeder, maar de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende poeders zijn groot. U kunt het beste groente- of fruitpoeder van een betrouwbare fabrikant kopen die volgens internationaal erkende kwaliteitsnormen van de GMP (Good Manufacturing Practice) of de IFS (International Food Standard) werkt.

Bij vitaminesperpost.nl hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit of herkomst van het poeder. Al ons fruit- en groentepoeder is geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen, waarbij elke stap in het productieproces is gecontroleerd. Uw bestelling wordt snel en gratis bezorgd binnen Nederland en past gewoon door de brievenbus. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Als u in één keer vier zakjes poeder bestelt, ontvangt u bovendien 30 procent korting op de totaalprijs!