Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid

Webshop vitaminesperpost.nl groeit hard. Meer personeel betekent de noodzaak tot een gedegen arbobeleid. Daarom is vitaminesperpost.nl een samenwerking aangegaan met ArboNed. Om de samenwerking te vieren, bedacht directeur/eigenaar Andy Dekker samen met ArbodNed-salesmanager Mirella Miedema een leuke actie voor mkb’ers in Zaandam.

 

Gezondheid en vitaliteit bij vitaminesperpost.nl

Zoals het een voedingssupplementenbedrijf betaamt, staan gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel bij vitaminesperpost.nl. Directeur Andy Dekker vertelt: “Het is belangrijk om je werknemers geestelijk en lichamelijk gezond te houden. Als zij lekker in hun vel zitten, is er minder ziekteverzuim. Preventie is het sleutelwoord en dat begint bij bewustwording onder je medewerkers."

 

Fruit en yogalessen

Binnen het bedrijf zelf wordt concreet invulling aan het behoud van gezondheid en vitaliteit gegeven door middel van onder meer yogalessen voor de medewerkers. “Dat vinden ze niet alleen leuk, het is ook goed voor lichaam en geest”, zegt Andy. Bovendien staat er elke dag een schaal vers fruit op de keukentafel en wordt binnen het bedrijf veel aandacht besteed aan de luchtkwaliteit in het pand.

 

Omdat het bedrijf alsmaar groeit, ontstond de noodzaak tot de samenwerking met ArboNed. “We hebben een externe partij nodig voor dit soort zaken”, legt Andy uit. “En ArboNed is een bekende naam.”

 

Extra vitamine D voor het mkb

Samen met ArboNed bedacht Andy een ludieke actie om werkgevers bewuster te maken van het belang van voeding en vitamines. In de komende periode deelt ArboNed zakjes vitamine D van vitaminesperpost.nl uit aan (potentiële) nieuwe klanten van ArboNed.