Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Vrouw

 1. De 7 beste supplementen voor 50+ vrouwen

  De 7 beste supplementen voor 50+ vrouwen

  Het is op elke leeftijd belangrijk om dagelijks de voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om gezond te blijven. Naarmate we ouder worden, worden de behoeftes van ons lichaam anders. Zo verandert uw stofwisseling en heeft u minder energie (calorieën) nodig. Ook maakt u bepaalde, natuurlijk voorkomende voedingsstoffen minder aan. Met het

  Lees meer »
 2. Magnolia: prachtige boom met unieke inhoud

  Magnolia: prachtige boom met unieke inhoud

  Als de prachtige magnolia gaat bloeien, is dit een teken dat de lente zich aandient. De schitterende bloemen zijn dan ook een lust voor het oog. Wist u dat de bloemen en bast van de boom eetbaar zijn? Het schijnt dat magnolia’s in de prehistorie zelfs een geliefde snack voor dinosaurussen waren. Behalve zijn uiterlijke pracht kan de magnolia met

  Lees meer »
 3. Wat kunt u het beste eten rondom de menstruatie?

  Wat kunt u het beste eten rondom de menstruatie?

  De week voorafgaand aan uw menstruatie is beslist geen pretje. ‘Het maandelijkse feestje’ kan gepaard gaan met futloosheid, lekkere trek en stemmingswisselingen. In de westerse wereld komt er steeds meer aandacht voor ‘leven naar uw cyclus’. Wat is dat? En hoe kunt u ongemakken verhelpen met de juiste voeding?

   Lees meer »
  • Muira puama: natuurlijk afrodisiacum voor man én vrouw

   Muira puama: natuurlijk afrodisiacum voor man én vrouw

   Al zo lang de mens leeft, maken we gebruik van planten en kruiden. Sommige hiervan zijn natuurlijke afrodisiaca en staan bekend om hun lustopwekkende eigenschappen. Een bekend kruid met deze kenmerken is muira puama, ook wel ‘potentiehout’ genoemd. Dit is een natuurlijk afrodisiacum voor man én vrouw, afkomstig uit het tropische Brazilië.

   Lees meer »
  • Catuaba voor actieve liefdeskoppels

   Catuaba voor actieve liefdeskoppels

   Hoe blijft u genieten van ontspanning tussen de lakens in spannende tijden? Die vraag zullen velen zich tegenwoordig stellen. Gelukkig kennen de Tupi-indianen uit het Braziliaanse Amazonegebied een boomschors die ze het ‘ontspanningskruid van de goden’ noemen oftewel catuaba. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier veel plezier aan beleven.

   Lees meer »
  • Shatavari: ayurvedisch kruid voor de vrouw

   Shatavari: ayurvedisch kruid voor de vrouw

   Lees meer »
  • Een sterk immuunsysteem met yoga en meditatie

   Een sterk immuunsysteem met yoga en meditatie

   Lees meer »
  • Rode klaver: natuurlijke ondersteuning bij de overgang

   Rode klaver: natuurlijke ondersteuning bij de overgang

   Zocht u vroeger ook altijd op uw buik in het gras naar klavertjes vier? Als u in de menopauze bent, kunt u beter op zoek gaan naar familie van het klavertje vier: rode klaver. Deze plant is overal in de natuur aanwezig en heeft diverse gezondheidsvoordelen voor de mens. Het staat met name als typisch vrouwenkruid bekend.

    

   Lees meer »
  • Glanzend haar en een stralende huid met teunisbloemolie

   Glanzend haar en een stralende huid met teunisbloemolie

   Tijdens mijn dagelijkse wandeling naar het werk zie ik vaak op de vreemdste plekken charmante gele bloemen groeien. In het gras, rondom gebouwen en in de berm. Deze charmante bloem is de teunisbloem. Een bijzonder plantje met een interessante achtergrond en verrassend veel gezonde kwaliteiten. Dit keer nemen we u mee in de wereld van de teunisbloem.

   Lees meer »
  • Dong Quai: hét tonicum voor de vrouw

   Dong Quai: hét tonicum voor de vrouw

   Steken vrouwen fysiologisch anders dan mannen in elkaar? Jazeker! De laatste jaren neemt dit besef snel toe. Hieruit voortvloeiend, staan ook bepaalde typische ‘mannenkruiden’ en typische ‘vrouwenkruiden’ steeds meer in de belangstelling. Dong quai is hier een goed voorbeeld van. Want zoals zwarte ginseng in het Oosten als ‘mannentonicum’

   Lees meer »
  Pagina