Ayurveda
- Oktober 08, 2024
Bent u een echte koukleum, die het maar niet warm kan krijgen in de herfst? Met de juiste voeding op het menu houdt u uzelf warm en kunt u de innerlijke kachel efficiënt opstoken. Check onze tips.
- Augustus 12, 2024
Zoethout heeft de reputatie dat het de bloeddruk verhoogt. Is zoethout nu gezond of ongezond? En wat betekent (gede)glycyrrhizeerd? In dit blog kijken we naar fabels en feiten omtrent deze zoete wortel.
- Mei 21, 2024
Meditatie en yoga zijn populair. Ze behoren al lang niet meer tot de zweverige hoek. Nee, dit zijn twee veel onderzochte én bewezen effectieve manieren die leiden tot een gezond en gebalanceerd bestaan.
- Februari 20, 2024
Stap binnen in de wereld van forskolin. Wat is de oorsprong? En kan deze ayurvedische krachtpatser ondersteunen bij het afslanken? Ontdek hoe dit supplement helpt bij gewichtsverlies en meer.
- Oktober 03, 2023
De Tribulus terrestris is een krachtig kruid. De zogeheten ‘prikwijnstok’ heeft een positieve invloed op de blaasfunctie, spiergroei en meer. Tijd om de Tribulus terrestris nader te bekijken.
- September 28, 2023
Ontdek de kracht van Cissus quadrangularis, ook wel bekend als velddruif. Deze Ayurvedische plant staat al eeuwen hoog aangeschreven en biedt ondersteuning bij afslanken en sporten.
- Februari 16, 2023
Saffraan is niet alleen een geliefd culinair kruid, het bezit daarnaast diverse voordelen voor onze gezondheid. Wat kan deze duurste specerij ter wereld, ook wel het ‘rode goud’ genoemd, voor ons betekenen?
- Oktober 29, 2020
Zoethout (Glycyrrhiza glabra) wordt veelvuldig gebruikt in de farmaceutische en voedingsindustrie. De wortels bevatten positieve inhoudsstoffen en bieden een aantal interessante gezondheidsvoordelen.