Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: December 2018

 1. 5 tips voor een geslaagde Ayurvedische manier van leven

  5 tips voor een geslaagde Ayurvedische manier van leven

  Van veel natuurlijke producten die te koop zijn op vitaminesperpost.nl wordt gezegd dat ‘ze al eeuwen worden gebruikt binnen de Ayurveda’. Maar wat is ‘Ayurveda’ nu eigenlijk?

  Lees meer »
 2. Waar is vitamine C goed voor?

  Waar is vitamine C goed voor?

  Onze dagelijkse maaltijden zijn rijkelijk voorzien van vers fruit en verse groenten. Misschien kunnen we ons daarom niet meer voorstellen dat het ooit anders was. Slechts anderhalve eeuw geleden hadden zeelieden nog een ernstig gebrek aan vitamines, waardoor ze gezwollen en bloedend tandvlees kregen, losse tanden, onderhuidse bloedingen en een vertraagde genezing van wonden.

   
  Lees meer »
 3. Mineralen: onmisbaar voor het menselijk lichaam

  Mineralen: onmisbaar voor het menselijk lichaam

  De één denkt bij het woord ´mineralen´ meteen aan rotsen en gesteente, terwijl bij een ander meteen stoffen als ijzer en magnesium boven komen drijven. Feit is dat mineralende afgelopen miljoenen jaren verantwoordelijk zijn voor het vormen van de aardkorst. Een ander feit is dat het binnenkrijgen van voldoende mineralen onontbeerlijk is voor het goed functioneren van het menselijk lichaam. We hebben er wel 17 nodig!

  Lees meer »
 4. Waarom zou u vitamine B nemen?

  Waarom zou u vitamine B nemen?

  Elke vitamine heeft zijn eigen functie in ons lichaam, maar de B vitamines vormen gezamenlijk een groep die bij uitstek samenwerkt. Veel B vitamines zijn betrokken bij de energiestofwisseling en de ondersteuning van het zenuwstelsel.

  Lees meer »
 5. Vermoeide vrouw

  Magnesium staat aan de basis van alle levensprocessen

  Gespannen? Gestresst? Futloos? Behoefte aan meer geestelijke veerkracht? Het zou zomaar kunnen dat u een magnesiumtekort heeft.

  Lees meer »
 6. Vitamine K en bloedverdunners

  Vitamine K en bloedverdunners

  Als u bloedverdunners gebruikt, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met vitamine K. Bloedverdunners worden voorgeschreven aan mensen die een risico lopen op bloedpropjes. Als uw voedingspatroon plotseling meer vitamine K bevat, kan dat van invloed zijn op de werking van uw bloedverdunners. Dat komt doordat vitamine K is betrokken bij de bloedstolling.

  Lees meer »
 7. 5 manieren om de nieren te ondersteunen

  5 manieren om de nieren te ondersteunen

  Naast de lever zijn er maar weinig organen in het lichaam die zo belangrijk zijn als de nieren. De nieren zijn verantwoordelijk voor het filteren van afvalstoffen. Deze ontstaan tijdens verbrandings- en stofwisselingsprocessen. Daarnaast verwijderen de nieren stoffen die we binnenkrijgen uit voeding, water en medicijnen. De nieren dragen bovendien bij aan de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  Lees meer »
 8. 7 vitamines bij vermoeidheid

  7 vitamines bij vermoeidheid

  Nederland heeft een echte koffiecultuur en tegenwoordig zijn ook de zogenoemde energiedrankjes mateloos populair. Veel soorten cafeïnehoudende dranken beloven de energie en de focus te verhogen, maar er bestaan gelukkig ook andere alternatieven.

  Lees meer »
 9. Wat betekent vriesdrogen?

  Wat betekent vriesdrogen?

  Bij veel voedingssupplementen op basis van verse groente of vers fruit, staat vermeld dat het extract in de capsules is verkregen via vriesdrogen. Maar wat betekent dat vriesdrogen eigenlijk?

  Lees meer »
 10. Hoe overleeft u de menopauze?

  Hoe overleeft u de menopauze?

  Omtrent het begrip menopauze hangt nog steeds een taboe. Dat is best vreemd, want elke vrouw en zelfs elke man krijgt er in haar of zijn leven op de een of de andere manier mee te maken. Mannen ook? Inderdaad. Waar vrouwen krijgen te maken met opvliegers en stemmingswisselingen, neemt bij mannen het mannelijk hormoon testosteron af, waardoor ook bij hen stemmingswisselingen de kop op kunnen steken. Zijn er voedingssupplementen voor haar en voor hem die de menopauze draaglijker kunnen maken?

   

  Lees meer »
Pagina