Studeer- of concentratiepillen? Lees de mogelijkheden Studeer- of concentratiepillen? Lees de mogelijkheden

Wie een studie of cursus doet, weet dat het in sommige periodes moeite kost om op bepaalde onderwerpen geconcentreerd te blijven. Alles is verleidelijk: Netflix, afspreken met vrienden, even een wasje draaien tussendoor. Want voor wie ergens tegenop ziet wordt zelfs de voorjaarsschoonmaak interessant. Alles om maar niet met het onderwerp bezig te zijn.

 

Studeerpillen kopen

Maar examens moeten, net als bepaalde resultaten, toch vroeg of laat worden behaald. Of het nou om werk gaat of om studie. Veel mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en dat is de reden dat velen al jaren onze studeerpillen kopen. Pillen voor de concentratie zijn populair onder alle lagen van de bevolking: studenten, werkenden en ouderen maken er graag gebruik van. 

Studeerpil werking

Onze hersenen hebben specifieke voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Inmiddels is bij de meeste mensen wel bekend dat omega 3 vetzuren een belangrijke ondersteuning bieden aan het goed functioneren van de hersenen. Maar er zijn meer stoffen die daaraan kunnen bijdragen. Concentratie Plus is een mooi supplement met kwalitatief goede, gepatenteerde ingrediënten. Het bevat fosfatidylserine, citicoline, ginkgo biloba en het aminozuur L-theanine. Ginkgo biloba is onder meer goed voor de doorbloeding van de hersenen* en voor het geheugen* en de concentratie*. Het zijn natuurlijke concentratie pillen die met name ondersteuning bieden aan studenten en anderen die zich moeten focussen op bepaalde, moeilijke onderwerpen.

Daarnaast verkoopt Vitaminesperpost.nl nog een andere supplement dat meer is gespecialiseerd in het geheugen: Geheugen Plus. Geheugen Plus is een speciale formule met 4 verschillende stoffen: DMAE, fosfatidylserine, alpha GPC choline en ginkgo biloba.

Studeerpil voordelen

Het slikken van studeer- en concentratie pillen biedt verschillende voordelen. We noemden al Gingko biloba:

  • Bevordert de doorbloeding*
  • Verbetert het geheugen*
  • Goed voor concentratievermogen*

Maar daarnaast bevatten de pillen ook tal van andere (gepatenteerde) stoffen die de hersenfunctie ondersteunen.

* Deze gezondheidsclaims zijn in evaluatie bij de Efsa.

Studeerpil nadelen

Er zijn -voor gezonde mensen- eigenlijk geen nadelen te benoemen aan het slikken van de studeer pillen. Ze bevatten louter natuurlijke- en plantaardige inhoudsstoffen. Wel is het belangrijk de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden en goed naar het eigen lichaam te luisteren.

Opgepast: mensen die bloedverdunners gebruiken, dienen voorzichting te zijn in verband met de aanwezigheid van Gingko biloba. Dit bevordert de doorbloeding. Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners, MAO-remmers of anti-depressiva of in goed overleg met zorg professionals. De studeer- en concentratie pillen kunnen ook de bloedstolling beïnvloeden.

Vragen?

Wilt u meer weten over onze studeer- en concentratiepillen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan je tijdens kantooruren graag te woord. Tel: 075-612 12 47 (lokaal tarief).