Studeer- of concentratiepillen? Check de mogelijkheden! Werkende mensen achter de laptop

Wie een studie of cursus doet, weet dat het in sommige periodes moeite kost om op bepaalde onderwerpen geconcentreerd te blijven. Alles is verleidelijk: Netflix, afspreken met vrienden, even een wasje draaien tussendoor. Voor wie ergens tegenop ziet, wordt zelfs de voorjaarsschoonmaak interessant. Alles om maar niet met het onderwerp bezig te zijn.

Studeerpillen kopen

Maar examens moeten, net als bepaalde resultaten, toch vroeg of laat worden behaald. Of het nou om werk gaat of om studie. Veel mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en dat is de reden dat velen al jaren onze studeerpillen kopen. Pillen voor de concentratie zijn populair onder alle lagen van de bevolking: studenten, werkenden en ouderen maken er graag gebruik van. 

Studeerpil werking

Onze hersenen hebben specifieke voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Inmiddels is bij de meeste mensen wel bekend dat omega 3-vetzuren een belangrijke ondersteuning bieden aan het goed functioneren van de hersenen. Maar er zijn meer stoffen die daaraan kunnen bijdragen. Concentratie Plus is een mooi supplement met kwalitatief goede, gepatenteerde ingrediënten.

Vrouw met vitaminesVrouw met vitamines
Studerende jonge vrouwStuderende jonge vrouw

Het slikken van studeer- en concentratiepillen biedt verschillende voordelen. We noemden al gingko biloba:

  • Goed voor de doorbloeding*
  • Goed voor het geheugen*
  • Goed voor het concentratievermogen*

Het bevat fosfatidylserine, citicoline, ginkgo biloba en het aminozuur L-theanine. Ginkgo biloba is onder meer goed voor de doorbloeding*, voor het geheugen* en de concentratie*. Het zijn natuurlijke concentratiepillen die met name ondersteuning bieden aan studenten en anderen die zich moeten focussen op bepaalde, moeilijke onderwerpen.

Daarnaast verkoopt vitaminesperpost.nl nog een andere supplement dat meer in het geheugen is gespecialiseerd: Geheugen Plus. Geheugen Plus is een speciale formule met 4 verschillende stoffen: DMAE, fosfatidylserine, alpha GPC choline en ginkgo biloba.

Studeerpil voordelen

Daarnaast bevatten de pillen ook tal van andere (gepatenteerde) stoffen die de hersenfunctie ondersteunen.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Studeerpil nadelen

Er zijn voor gezonde mensen eigenlijk geen nadelen te benoemen aan het slikken van de studeerpillen. Ze bevatten louter natuurlijke en plantaardige inhoudsstoffen. Wel is het belangrijk de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden en goed naar het eigen lichaam te luisteren.

Opgepast: mensen die bloedverdunners gebruiken, dienen voorzichting te zijn in verband met het gebruik van Gingko biloba. Dit kan namelijk de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden.

Vragen of advies?

Wilt u meer weten over onze studeer- en concentratiepillen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan u tijdens kantooruren graag te woord via tel: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief).