Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: Mei 2019

 1. Neem het leven letterlijk met een korreltje zout

  Neem het leven letterlijk met een korreltje zout

  Lees meer »
 2. Wat zijn superfoods?

  Wat zijn superfoods?

  De term ‘superfood’ vliegt ons de laatste jaren om de oren. Wie bepaalt eigenlijk wat superfoods zijn? Wat hebben we eraan? En nog belangrijker: wat zijn dat dan eigenlijk, superfoods? Er zijn immers genoeg ‘gewone’ gezonde producten die boordevol goede voedingsstoffen en antioxidanten zitten. Waarom heten deze geen ‘superfood’?

  Lees meer »
 3. Heilzame blaadjes van Nederlandse bodem

  Heilzame blaadjes van Nederlandse bodem

  Het groeit vaak langs de snelweg, tussen stoeptegels of in de tuin en het wordt door de meeste mensen niet erg gewaardeerd: onkruid. Maar eigenlijk is onkruid een onterecht scheldwoord voor deze planten, die vaak vol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen zitten. Zonde om weg te gooien! We hebben 4 soorten voedzaam onkruid die gewoon bij u in de tuin of omgeving groeien voor u op een rij gezet.

  Lees meer »
 4. Leren luisteren naar uzelf. Wat uw lichaam u vertelt.

  Leren luisteren naar uzelf. Wat uw lichaam u vertelt.

  Lees meer »
 5. 7 supplementen voor een goede vochthuishouding

  7 supplementen voor een goede vochthuishouding

  Heeft u zich wel eens een ‘Assepoester’ gevoeld toen u op een warme dag of na een lange (vlieg)reis probeerde uw voeten in een paar schoenen te wrikken waarvan u toch zeker wist dat ze van u waren? Dat heeft te maken met de vochtbalans in het lichaam. We bestaan tenslotte voor 55 - 65 procent uit water. Vrouwen lijken gevoeliger voor een verstoorde waterhuishouding dan mannen. Dat heeft te maken met de fysieke verschillen tussen mannen- en vrouwen lichamen. We kunnen zowel te veel als te weinig vocht in ons lichaam hebben. Het streven is uiteraard dat we in ons lijf een goede vochtbalans of waterhuishouding hebben.

  Lees meer »
 6. Moringa oleifera: de boom des levens

  Moringa oleifera: de boom des levens

  Lees meer »
 7. Gezond leven wordt kinderen met de paplepel ingegoten

  Gezond leven wordt kinderen met de paplepel ingegoten

  Een goed begin is het halve werk. Zeker als het om de opvoeding van kinderen en het bijbrengen van gezonde eetgewoontes gaat. Met het oog op de huidige enorme toename van overgewicht bij kinderen, is het dus een uitstekend idee om goed op de voeding te letten. Bovendien bent u er zo van verzekerd dat uw kinderen alle belangrijke mineralen en vitamines binnenkrijgen, die broodnodig zijn voor hun weerstand en ontwikkeling. Welke mineralen en vitamines zijn nu speciaal voor kinderen van belang? Daar gaan we hier op in.

  Lees meer »
 8. Vrouw met ananassen

  Een gezonde spijsvertering met enzymen

  In ons spijsverteringsstelsel werken allerlei organen nauw met elkaar samen. Ze breken het voedsel en de dranken af tot kleine, goed opneembare voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten en vitamines. Deze voedingsstoffen komen vervolgens via de dunne darm in de bloedbaan terecht, waar ze energie leveren voor groei en herstel

  Lees meer »
 9. Voedingssupplementen voor vrouwen van alle leeftijden

  Voedingssupplementen voor vrouwen van alle leeftijden

  Lees meer »
 10. Voeding, supplementen en ontspanning voor een sterk afweersysteem

  Voeding, supplementen en ontspanning voor een sterk afweersysteem

  Ons afweersysteem is het belangrijkste verdedigingswapen waarover wij beschikken. Deze afweer bestaat uit een geavanceerd systeem met verschillende ‘verdedigingszones’. Het lijkt wel een beetje op een oorlogsstrategie. Compleet met verdedigingslinies en een leger. De vijand bestaat uit bacteriën, virussen en ‘vrije radicalen’...

  Lees meer »
Pagina