Hoe we het vrouwelijk lichaam en haar curves kunnen ondersteunen Curvy vrouwen

Wie houdt er niet van het vrouwelijk lichaam? Slank of vol, curvy of rond. Ons lichaam is uniek. Wist u dat er speciale supplementen zijn om het vrouwelijk lichaam in al haar vormen te ondersteunen? Zo krijgt u net dat beetje meer volume en de rondingen waar we zo van houden.

Het ideale figuur bestaat niet

Verschillende vrouwenVerschillende vrouwen

Hoeveel houdt u van uw lichaam? Vandaag de dag zijn rondingen zoals die typische lovehandles of volle billen meer dan geaccepteerd in onze maatschappij. Helaas zien we toch nog vaak dat vrouwen een negatief zelfbeeld hebben. Social media zijn daar misschien wel een grote oorzaak van.

Zijn we soms vergeten dat we de evolutie hebben overleefd dankzij het vet op ons lichaam? Dezer dagen draait het allemaal om zo dun mogelijk en cellulitis- en rimpelloos op een selfie komen te staan. Zonde! Het is juist prachtig als we een maatje meer of volumineuze borsten en billen hebben.Een beetje vet is niet fout. Het is zelfs bevorderlijk voor onze gezondheid. Vet heeft immers een beschermende functie voor ons lichaam en is een uitstekende brandstof. 

Bovendien: het ideale figuur bestaat niet. Veel belangrijker is om lichaam en geest in balans te hebben en er een gezonde leefstijl op na te houden. Weet u trouwens dat mensen de enige zoogdieren op aarde zijn waarvan de 'vrouwtjes' ronde lichamen hebben?

"Om uw doelen te bereiken, is een gezonde combinatie van factoren essentieel"

Tips voor vollere borsten en billen

Er is een aantal factoren dat om de hoek komt kijken als we onze vrouwelijke vormen willen ondersteunen. Om uw doelen te bereiken, is een gezonde combinatie van onderstaande factoren essentieel.

Hormonale balans

Hormonen kunnen van invloed zijn op onze curvy vormen. Deze lichaamseigen stoffen spelen namelijk verschillende rollen in ons systeem. Als deze uit balans zijn, merken we dit aan ons energieniveau, stemming, stofwisseling, gewicht en eetlust. Oorzaken van een hormonale disbalans zijn onder meer het te veel of te weinig aanmaken van bepaalde hormonen. De disbalans is eveneens toe te schrijven aan onze leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan stress, vervuilende stoffen in onze voeding en het milieu. Een goede hormoonbalans is dus niet alleen maar belangrijk om ondersteuning te bieden aan vrouwelijke vormen maar ook voor onze gezondheid. Door een gezonde eet- en leefstijl aan te nemen en als aanvulling het lichaam te ondersteunen met supplementen kunnen we een gezonde balans behouden.

Voedingspatroon

Gezond eten, is wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan. We leven in een maatschappij waarin we worden doodgegooid met aantrekkelijk maar ongezond voedsel, vol E-nummers en ongezonde stofjes. Hoe komt het toch dat er we eerder voor kiezen om een snack naar binnen te werken in plaats van een volwaardige maaltijd te nuttigen? Dit heeft onder meer te maken met ons drukke bestaan, het snelle beloningseffect dat snacken verschaft en gebrek aan kennis over gezonde voeding. 

Gezonde voedingGezonde voeding
Mediterende vrouw aan de zeeMediterende vrouw aan de zee

Lichaam en geest in balans

Als u leert te luisteren naar uw lichaam, komt u tot ontdekking dat ons lichaam goed weet wat gezond en ongezond voor ons is en waar we nou echt behoefte aan hebben. Het gevolg is dat er een balans tussen lichaam en geest ontstaat, we gezonder gaan eten en meer gaan bewegen.

Door meer tijd voor uzelf te nemen en ontspannende activiteiten te doen, creëert u uiteindelijk rust en balans. Dit heeft een positieve invloed op ons lichaam.

Als we wat verder kijken, zien we vaak dat het te maken heeft met innerlijke onrust, onderdrukte emoties en (onbewuste) vormen van stress. Een ongezond voedingspatroon heeft invloed op ons figuur. Willen we een mooi figuur, dan is het van belang om een gezond voedingspatroon aan te nemen en een goede balans te hebben tussen lichaam en geest.

Beweging

Voor de hand liggend of niet, beweging is een must als u een gezond lichaam wilt krijgen of handhaven. Veel beweging maakt ons lichaam sterk en fit. Verschillende vormen van sport hebben verschillende uitwerkingen op ons lichaam. Zo zorgt bijvoorbeeld krachttraining in combinatie met een gezonde voeding voor mooi gevormde benen, billen, heupen en borsten. Maar ook dans of vechtsporten hebben daar een goede uitwerking op. Kijk wat het beste bij u past en onthoud dat beweging niet alleen voordelen voor uw figuur heeft maar voor uw hele gezondheid.

Vrouwelijke vormen op hun mooist met Vrouw Vorm Plus

Er bestaat een speciaal samengesteld supplement om ondersteuning te bieden aan vrouwelijke vormen. Met name geschikt voor de vrouw van middelbare leeftijd is het Vrouw Vorm Plus supplement een uitkomst. Dit is te danken aan een vijftal krachtige kruiden. De combinatie hiervan maakt het supplement een succes om zo vollere borsten en billen te krijgen. Vrouw Vorm Plus bestaat uit maca-extract voor het libido*, hopextract en wild yam als ondersteuning bij overgangsverschijnselen*  en fenegriekextract, dat het immuunsysteem helpt*, bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel* en de eetlust bevordert*.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Vragen of advies?

Wilt u meer weten over supplementen speciaal voor de vrouw of andere kruiden? Neem dan tijdens kantooruren contact op met onze medewerkers via tel. +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief).